Rūkykla - kepsninė 2in1

58,65 €

69,00 €

Prekė pristatoma per 1-2 d.d. su Venipak LT.

2in1

Rūkykla skirta mėsos, žuvies, dešrelių rūkinimui, kepimui ir gamybai garuose. Rūkykla yra reguliuojamo ciklo su sklende ir durelėmis, todėl galėsite lengvai reguliuoti temperatūrą ir dūmų kiekį.  Rūkinama žuvis, mėsa rūkykloje patalpinama 2 aukštais arba kabinama ant kablių. Komplektacijoje rasite chromuotas groteles 2vnt., du dubenėlius 1,6mm (kūrenimui ir vandeniui), karščiui atsparias rankenėles, termometras (°C ir °F), kabliai 4vnt. Rūkinimui naudojama medžio anglis ir smulkinta lapuočių mediena (pjuvenos). Rūkykla 2in1 kompaktiška, lengva, lengvai naudojama, greitai surenkama ir išrenkama, puikiai pravers iškylaujant. Tai puiki dovana sau ir artimajam.

Kūrenimui galima naudoti ne tik anglį, bet ir medieną, bet mediena turi būti smulki ir kūrenti saikingai, tai ne šašlykinė.

Nenaudoti briketų ir kito kuro turinčių priemaišų (klijai, tepalas ir kt.)

Surinktos rūkyklos aukštis: 80cm
Chromuotų grotelių skersmuo: 38cm
Rūkyklos skersmuo: 40cm
Kūrenimo dubens skardos storis 1,6mm
Rūkyklos skardos (korpuso) storis 0,6mm
Rūkyklos svoris 6,2kg
Pakuotės matmenys: 46x46x26cm
Rūkykla bus pristatyta nesurinkta

1) VIDEO ČIA:
2) VIDEO ČIA:

Pristatymas

Atsiimsiu Kaune Partizanų g. 83E, I-V 10-18val. VI 10-12val. Pigiausiai
Šiandien, Rugsėjo 21 d. nemokamai!
Venipak LT. Pristatymas Lietuvoje Patogiausiai
Trečiadienį, Rugsėjo 22 d. 2.99 €
Venipak LV. Delivery to LATVIA
Trečiadienį, Rugsėjo 22 d. 8.00 €
Rūkykla skirta mėsos, žuvies, dešrelių rūkinimui bei kepimui. Rūkykla reguliuojamo ciklo. Rūkinimui naudojama smulkinta lapuočių mediena.Rūkinama žuvis rūkykloje patalpinama 2 aukštais.
Rūkykla, chromuotos grotelės, termometras.
Rūkyklos tipas lemia patiekalo gamybos sudėtingumą ir skonį. Rūkyklos skiriasi tuo, kad joms reikia skirtingų pakurų. Rūkant mėsą tokiose rūkyklose reikia retkarčiais papildyti pakurų atsargas.
Trumpai apie pakuras: naudojamos vien lapuočių medienos malkos, skiedros, pjuvenos. Venkite nedžiovintos medienos, nes šioje esantis kreozotas gali sugadinti maisto skonį. Dėl tos pačios priežasties geriau naudoti dumples, o ne uždegamąjį skystį. Geriausiai pakuros smilksta sumaišius iš anksto sudrėkintas ir sausas malkas santykiu 1:2.
 
Alksnių malkos tinka žuvų barbekiu (ypač lašišoms). Tai pigi, lengvai gaunama mediena. Obelų ir vyšnių medienos dūmai yra šiek tiek saldūs – tinka kumpiui rūkyti. Rūkant paukštieną šios pakuros maišomas su kita mediena. Klevų mediena geriausiai tinka paukštienai ir kumpiui rūkyti. Ąžuolas – geriausios pakuros ruošiant barbekiu, nes suteikia patiekalui tvirtą, kartu malonų ir įvairų dūmo skonį.
 
Trumpai apie temperatūrą. 150 laipsnių temperatūra priimtina tik nedidelėje katilo formos rūkykloje rūkant kiaulieną ar kumpį. Šiuo atveju ji bus daugiau iškepusi, o ne rūkyta. Įgiję patirties, bandykite mėsą rūkyti maždaug 100 laipsnių ar žemesnėje temperatūroje. Žemesnėje temperatūroje rūkoma paukštiena bei žuvys. Barbekiu tobulumo viršūnė – 70–60 laipsnių temperatūroje 20 valandų ruošta kiauliena, aviena ar paukštiena.

Parašyti savo atsiliepimą

Parašyti savo atsiliepimą

Susijusios prekės

Anksčiau žiūrėtos prekės